Охороні двічі довелося зв'язуватися з батьками дітей, які потрапили в скрутну ситуацію, а також викликати поліцію для порушників

Опубліковано: 15.05.2017
Охороні двічі довелося зв'язуватися з батьками дітей, які потрапили в скрутну ситуацію, а також викликати поліцію для порушників

Минулий тиждень видався дуже неспокійним для співробітників охоронної компанії «Архангел».

10 травня на гарячу лінію надійшов дзвінок від пильного жителя. Він помітив чоловіка в капюшоні, який розглядав і фотографував новий автомобіль, припаркований біля будинку на гостьовій стоянці. Патруль охорони негайно попрямував до вказаного місця, проте підозрілого чоловіка вже не виявив. Проте, співробітники охорони зв'язалися з власником авто, номер якого був в базі, і повідомили про ситуацію. В результаті власник машини переставив її в паркінг. Охоронна компанія «Архангел» нагадує мешканцям про необхідність залишати держномери машин в базі, щоб можна було оперативно зв'язатися з власником.

11 травня патруль помітив, що поновилися будівельні роботи на газоні біля 16 будинку, і викликав поліцію. Правоохоронці перевірили у господарів квартири дозвільні документи, після чого поїхали.

12 травня на гарячу лінію надійшов дзвінок від мешканців 4 корпусу. Вони помітили в будинку навпроти дитину на балконі, яка не могла потрапити до квартири. Охорона з'ясувала номер квартири і зателефонувала господарям. Виявилося, батько вийшов зі своєю дитиною на балкон і забув її там, закривши двері.

13 травня охорона допомогла ще одній дитині. Хлопчик повернувся зі школи додому, однак виявилося, що його батьки поїхали, а квартира зачинена. Ключів у нього не було. Дитина пішла на пост охорони. Співробітники спробували зв'язатися з батьками, однак їх мобільні телефони виявилися вимкненими. Хлопчик перебував на КПП, поки його не помітила сусідка і не забрала до себе. Пізніше повернулися і батьки дитини.

В ніч з 13 на 14 травня стурбовані мешканці помітили дівчину на балконі 3 корпусу, яка збиралася стрибнути. Підоспілі співробітники охорони разом з мешканцями вчасно втрутилися в ситуацію і зняли дівчину з балкона. На місці також була поліція і швидка.

На вихідних патруль охорони виявляв кілька компаній, які вживали спиртне, сидячи в центральному сквері. Однак після звернення охорони продовжували відпочинок вже не в громадському місці. Конфліктних ситуацій вдалося уникнути.

Тричі охорона викликала поліцію через неправильно припарковані автомобілі. Номери машин не значилися в базі мешканців комплексу, тому зв'язатися з власниками можна було тільки за допомогою поліцейських.

 

 

Новини

Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)
Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)

Шановні власники квартир та мешканці ЖК Комфорт Таун!
 
Згідно з Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року тариф на електричну енергію в Україні з 01.06.2023 року збільшується більш ніж на 57% до 2,64 грн/кВт (посилання на сайт Кабінету міністрів України:
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-postanovy-kabinetu-ministriv-ukrainy-vid-5-chervnia-2019-r-s455-300523
 
Внаслідок цих змін керуюча компанія змушена здійснити коригування вартості обслуговування, починаючи з 01.06.2023 року.
 
Звертаємо увагу, що в структурі послуг коригуються тільки витрати на електроенергію для ліфтів та місць загального користування.
 
Інші складові витрат на обслуговування залишаються без змін!
 
Таким чином:
Для всіх квартир вище 1 поверху розмір оплати за місяць становить: 13,70 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 13,20 грн/м2
 
Для квартир 1 поверху розмір оплати за місяць становить - 12,33 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 11,88 грн/м2
 
Нагадуємо, що керуюча компанія не є органом, що призначає та/або встановлює вартість електроенергії. 
 
Ми розуміємо, що подорожчання послуг може бути обтяжливим для мешканців, водночас, враховуючи збільшення тарифу на електроенергію, ми вимушені змінити розмір вартості обслуговування, щоб і надалі забезпечувати якісне надання послуг.
 
Дякуємо вам за розуміння.
 
З повагою,
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу
Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу

Шановні  власники та користувачі паркінгу ЖК Комфорт Таун!
 
Вартість послуги з обслуговування (утримання) паркінгу не змінювалася починаючі з 2012 року.
Ми робили усе задля стримування підвищення вартості послуг.  
 
Враховуючи зростання витрат на матеріали та енергоносії за останні 10 років, а також різке здорожчання електричної енергії з 01.06.2023 року, передбачене Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року, керуюча компанія вимушена здійснити коригування вартості  послуг з обслуговування (утримання) паркінгів в ЖК «Комфорт Таун».
 
З огляду на вказане, повідомляємо, що вартість послуги з обслуговування (утримання) одного паркінгу з червня 2023 року становить  – 390 грн/міс.
 
На жаль, підвищення вартості напряму залежить від економічних факторів, що відбуваються у нашій країні.
Ми сподіваємось на ваше розуміння та належну оплату послуг.
 
 
З повагою
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Завантажте наш додаток