Звіт охорони 13-24 січня

Опубліковано: 27.01.2021
Звіт охорони 13-24 січня

За тиждень охорона отримала найбільше скарг на галасливі компанії і катаються на санках по декоративному газону.

13.01
О 10.40 надійшов виклик з КПП 9 про те, що людина, виходячи з території через шлагбаум, навмисно поламала обладнання. Чоловік був затриманий, його дані передані керівництву охорони для подальших дій.
О 12.15 на гарячу лінію надійшов сигнал - в 3 корпусі на вул. Регенераторній, 4 спрацювала пожежна сигналізація. Як з'ясувала охорона, на місці роботу системи перевіряв співробітник пожежної безпеки.
17.01
О 23.55 на гарячу лінію надійшов виклик від жителя 9 корпусу про те, що у сусідів дуже голосно грає музика. Патруль прибув за вказаною адресою і провів роз'яснювальну бесіду з жителями.
18.01
О 14.25 на охорону надійшло кілька дзвінків про те, що на декоративних гірках біля 17-го будинку на просп. Соборності, де встановлена система автополиву, на санках катаються діти. Однак після прибуття на місце нікого виявлено не було. Заявниця сказала, що всі розійшлися при згадці про дзвінок патрульним.
19.01
В 13.31 з 5 КПП надійшов виклик - чоловік поводився неадекватно в розмові з охороною. Як з'ясував патруль, молода людина орендує квартиру в комплексі, і до нього не пускають гостей без заявки. Охорона пояснила, як працює пропускна система, після чого конфлікт був вичерпаний.
В 19.02 на гарячу лінію звернулися жителі одного з під'їздів будинку на просп. Собор6ності, 17 - в підвалі зі стояка гарячої води зірвало заглушку. Охорона повідомила в керуючу компанію і до прибуття фахівця перекрила воду.
В 22.35 в 11 корпусі жителі помітили підозрілу людину. Патруль вийшов на виклик і зустрів чоловіка, який виявився сантехніком.
20.01
О 3.25 в будинку на просп. Соборності, 17 намагалися проникнути у квартиру до жінки, про що вона і повідомила по гарячій лінії. Патруль вийшов на місце, однак нікого не застав. Камери відеоспостереження також нікого не зафіксували. Зв'язатися після цього із заявницею не вдалося.
А о 12 годині жителі повідомили, що біля будинку на просп. Соборності, 17 в снігу лежить чоловік. Патруль дійсно виявив чоловіка, який провів якийсь час на морозі імовірно в стані алкогольного сп'яніння. Була викликана швидка допомога. З підозрою на обмороження пальців рук його шпиталізували.
21.01
Надійшов виклик від мешканців зі скаргою на те, що на волейбольному майданчику порвали захисну сітку. Патрульні прибули на місце, але нікого вже не виявили. Факт пошкодження огорожі зафіксували, заявку передали до КК.
22.01
На гарячу лінію надійшов дзвінок зі скаргою на те, що біля будинку на просп. Соборності діти знову катаються на санках з декоративних гірок. По прибуттю патрульні на місці нікого не виявили.
Увечері того ж дня на гарячу лінію надійшла скарга на неадекватного водія, чия машина була припаркована біля будинку на просп. Соборності, 17. Прибулий патруль виявив, що чоловік п'яний, і викликав поліцію. Співробітники правоохоронних органів затримали його для з'ясування обставин.
23.01
О першій годині ночі жителі 17 будинку на просп. Соборності звернулися до охорони з проханням поговорити з гучними сусідами. Патруль поспілкувався з компанією, яка пообіцяла не шуміти. Скарг більше не надходило.
А днем жителі знову дзвонили на гарячу лінію зі скаргою на дітей на гірках.
24.01
Вранці надійшла скарга на водія, який біля 13 корпусу не поступався дорогою і перекрив проїзд іншому автомобілю. По прибуттю патруль не виявлено конфліктуючих.
А в 20.17 надійшов виклик від жителя будинку на Соборності, 17 про те, що в одній з квартир проводять шумні роботи. Патруль разом з заявником поспілкувалися з порушником порядку і врегулювали ситуацію.
 

Новини

Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)
Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)

Шановні власники квартир та мешканці ЖК Комфорт Таун!
 
Згідно з Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року тариф на електричну енергію в Україні з 01.06.2023 року збільшується більш ніж на 57% до 2,64 грн/кВт (посилання на сайт Кабінету міністрів України:
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-postanovy-kabinetu-ministriv-ukrainy-vid-5-chervnia-2019-r-s455-300523
 
Внаслідок цих змін керуюча компанія змушена здійснити коригування вартості обслуговування, починаючи з 01.06.2023 року.
 
Звертаємо увагу, що в структурі послуг коригуються тільки витрати на електроенергію для ліфтів та місць загального користування.
 
Інші складові витрат на обслуговування залишаються без змін!
 
Таким чином:
Для всіх квартир вище 1 поверху розмір оплати за місяць становить: 13,70 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 13,20 грн/м2
 
Для квартир 1 поверху розмір оплати за місяць становить - 12,33 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 11,88 грн/м2
 
Нагадуємо, що керуюча компанія не є органом, що призначає та/або встановлює вартість електроенергії. 
 
Ми розуміємо, що подорожчання послуг може бути обтяжливим для мешканців, водночас, враховуючи збільшення тарифу на електроенергію, ми вимушені змінити розмір вартості обслуговування, щоб і надалі забезпечувати якісне надання послуг.
 
Дякуємо вам за розуміння.
 
З повагою,
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу
Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу

Шановні  власники та користувачі паркінгу ЖК Комфорт Таун!
 
Вартість послуги з обслуговування (утримання) паркінгу не змінювалася починаючі з 2012 року.
Ми робили усе задля стримування підвищення вартості послуг.  
 
Враховуючи зростання витрат на матеріали та енергоносії за останні 10 років, а також різке здорожчання електричної енергії з 01.06.2023 року, передбачене Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року, керуюча компанія вимушена здійснити коригування вартості  послуг з обслуговування (утримання) паркінгів в ЖК «Комфорт Таун».
 
З огляду на вказане, повідомляємо, що вартість послуги з обслуговування (утримання) одного паркінгу з червня 2023 року становить  – 390 грн/міс.
 
На жаль, підвищення вартості напряму залежить від економічних факторів, що відбуваються у нашій країні.
Ми сподіваємось на ваше розуміння та належну оплату послуг.
 
 
З повагою
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Завантажте наш додаток