Звіт про надзвичайні ситуації в ЖК «Комфорт Таун» за 12-18 жовтня

Опубліковано: 20.10.2020
Звіт про надзвичайні ситуації в ЖК «Комфорт Таун» за 12-18 жовтня

12.10.20

О 2.30 ночі через КПП №1 намагалася пройти жінка похилого віку, імовірно в стані сильного алкогольного сп'яніння. Вона нецензурно лаялася, поводилися агресивно і намагалася проникнути на територію комплексу без ключа. За викликом охоронців на місце прибули співробітники поліції (ДСО). Вдалося з'ясувати телефонний номер сина цієї жінки, який в результаті і забрав її додому.

В цей же день патрулем була знайдена банківська карта. ПІБ власника повідомили на все КПП в разі звернення володаря. У той же вечір карту повернули її власнику.

Близько 22.30 з ККП №3 надійшов дзвінок про те, що біля 17 будинку на просп. Соборності швидка шукає пацієнта, по дзвінку якого виїхала на виклик. До пошуків приєдналися 2 патрулі охорони, бригада медиків попросила диспетчерів зв'язатися з потерпілим, проте чоловіка так і не знайшли.

13.10.20

О 22.15 надійшов виклик про те, що недалеко від КПП1, біля фонтану, зав'язалася бійка. На місце оперативно прибули 2 патруля. Виявилося, що група жителів вступили в конфлікт з водієм, який заїхав на своєму авто на пішохідну зону. За версією водія, зробив він це тільки для того, щоб допомогти завестися іншому авто, у котрого сів акумулятор. Патрульні розняли конфліктуючих і провели профілактичну бесіду.

Також в цей день надійшла скарга від жителя про те, що в 7 корпусі по вул. Регенераторній, 4 невідомий чоловік вирвав замок на двері в під'їзд. Це зафіксувала камера. Імовірно, чоловік помилився адресою, застати його на місці не вдалося.

14.10.20

О 19.10 надійшло звернення про те, що в районі КПП №3 пропала трирічна дитина. Дві патрульні групи в терміновому порядку прибули на місце і почали пошуки. Через 15 хвилин зникла малеча була виявлена за територією комплексу і повернута батькам.

15.10.20

О 20.50 з КПП 7 надійшов виклик про те, що власник залишив машину прямо перед шлагбаумом і пішов за ключами, тим самим перегородивши дорогу іншим авто. Після повернення водія з ним була проведена бесіда.

Також патрульні отримали скаргу на галасливу компанію біля 4 корпусу. Співробітники охорони провели бесіду і вирішили ситуацію мирним шляхом.

Ще одне аналогічне звернення надійшло о 2 годині ночі, патрулю довелося мати справу з п'яною компанією біля одного з кафе на просп. Соборності, 17. Молоді люлі співали пісні і голосно кричали.

16.10.20

В 16.35 з КПП 3 надійшов сигнал - жителі звернулися з проханням допомогти в пошуках дитини. Чотирирічного хлопчика шукали між КПП №4 та КПП №7. Дитину виявили вже через 5 хвилин на дитячому майданчику біля будинку на вул. Березневій, 16 і передали мамі.

17.10.20

На гарячу лінію звернулися жителі 5 корпусу на вул. Регенераторній, 4. Вони помітили, що невідомі ведуть зйомку в парадному. Патрульні разом з жителями розібралися в ситуації. З'ясувалося, що студенти, які орендують квартиру в даному будинку, знімали відео для проекту, заданого в університеті. Після з'ясування всіх обставин зйомки продовжилися, а пильним сусідам охорона подякувала за реакцію.

18.10.20

На футбольному полі близько 19 години стало погано чоловікові. Йому викликали швидку і надали допомогу під час нападу.

Співробітники охоронної компанії «Архангел» дякують жителям комплексу за активну життєву позицію, сприяння у вирішенні конфліктних ситуацій і своєчасне інформування патрульних про надзвичайні події.

Новини

Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)
Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)

Шановні власники квартир та мешканці ЖК Комфорт Таун!
 
Згідно з Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року тариф на електричну енергію в Україні з 01.06.2023 року збільшується більш ніж на 57% до 2,64 грн/кВт (посилання на сайт Кабінету міністрів України:
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-postanovy-kabinetu-ministriv-ukrainy-vid-5-chervnia-2019-r-s455-300523
 
Внаслідок цих змін керуюча компанія змушена здійснити коригування вартості обслуговування, починаючи з 01.06.2023 року.
 
Звертаємо увагу, що в структурі послуг коригуються тільки витрати на електроенергію для ліфтів та місць загального користування.
 
Інші складові витрат на обслуговування залишаються без змін!
 
Таким чином:
Для всіх квартир вище 1 поверху розмір оплати за місяць становить: 13,70 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 13,20 грн/м2
 
Для квартир 1 поверху розмір оплати за місяць становить - 12,33 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 11,88 грн/м2
 
Нагадуємо, що керуюча компанія не є органом, що призначає та/або встановлює вартість електроенергії. 
 
Ми розуміємо, що подорожчання послуг може бути обтяжливим для мешканців, водночас, враховуючи збільшення тарифу на електроенергію, ми вимушені змінити розмір вартості обслуговування, щоб і надалі забезпечувати якісне надання послуг.
 
Дякуємо вам за розуміння.
 
З повагою,
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу
Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу

Шановні  власники та користувачі паркінгу ЖК Комфорт Таун!
 
Вартість послуги з обслуговування (утримання) паркінгу не змінювалася починаючі з 2012 року.
Ми робили усе задля стримування підвищення вартості послуг.  
 
Враховуючи зростання витрат на матеріали та енергоносії за останні 10 років, а також різке здорожчання електричної енергії з 01.06.2023 року, передбачене Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року, керуюча компанія вимушена здійснити коригування вартості  послуг з обслуговування (утримання) паркінгів в ЖК «Комфорт Таун».
 
З огляду на вказане, повідомляємо, що вартість послуги з обслуговування (утримання) одного паркінгу з червня 2023 року становить  – 390 грн/міс.
 
На жаль, підвищення вартості напряму залежить від економічних факторів, що відбуваються у нашій країні.
Ми сподіваємось на ваше розуміння та належну оплату послуг.
 
 
З повагою
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Завантажте наш додаток