Підсумки тижня - галасливі компанії, напад на охорону, парковка з порушенням ПДР

Опубліковано: 28.10.2020
Підсумки тижня - галасливі компанії, напад на охорону, парковка з порушенням ПДР

19.10.

14.23 Патруль отримав повідомлення по гарячій лінії про те, що собака покусала свою господиню. Патрульні допомогли заспокоїти тварину. Від медичної допомоги жінка відмовилася.

Жителі 6 корпусу звернулися на гарячу лінію - автомобіль заїхав на пішохідну доріжку біля будинку. Водієві авто патрульні зробив зауваження, він перепарковаться відповідно до ПДР.

Також було повідомлення про припарковану з порушенням правил машину біля Академії А +. Власник був знайдений, машину переставив.

20.10

В 20.25 патруль отримав повідомлення з КПП 5 про те, що в одному з під'їздів на просп. Соборності, 17 шумно поводиться чоловік, імовірно в нетверезому стані. Патруль знайшов чоловіка, який виявився жителем комплексу. Причину своєї поведінки порушник порядку пояснив любовними негараздами. З ним була проведена бесіда.

21.10

 О 22.15 на КПП 5 надійшов сигнал, що в одному з парадних на просп. Соборності, 17 відчувається запах диму. На місці патруль дійсно констатував несильно задимлення. Однак його джерело виявлено не було. Опитавши мешканців поверху і обстеживши під'їзд, патрульні залишили приміщення.

А трохи пізніше через КПП 5 спробував проникнути гість без заявки - патруль припинив спроби молодого чоловіка і вивів його за територію.

22.10

О 16.05 на КПП 2 повідомили про те, що діти придумали нову розвагу - з будівельного сміття зробили імпровізовані гірки і каталися по ним на самокаті. Охорона зробила хлопцям зауваження, сміття було прибрано.

О 16.40 на гарячу лінію звернулися жителі з проханням допомогти виявити хулігана. За їхніми словами, з дому на Липи, 6, орієнтовно з 14-15 поверху підлітки скинули на тротуар шматки шлакоблоку. Наряд зробив обхід, опитав ремонтну бригаду, але хуліганів не виявив.

23.10

В 4 корпусі на вул. Регенераторній, 4 вночі жителі не могли заснути через гучне завивання собаки в сусідній квартирі. Що трапилося з твариною і де його господарі патрулю з'ясувати не вдалося. Поліція, яка прибула на місце, намагалася зв'язатися з власником, але вирішити ситуацію також не змогла.

О 10.35 надійшла скарга - біля будинку на Юрія Липи, 6А автомобіль припаркувався таким чином, що перекрив доступ спецтехніки до сміттєвого контейнера. Викликали поліцію, але вона на виклик так і не приїхала.

О 12.20 на КПП 4 надійшла скарга про те, що за адресою Липи, 6 будівельники викидають сміття з поверху прямо на перехожих. Патруль оперативно прибув на місце, однак ніяких будівельних робіт в той момент в будинку не проводилося. Пізніше патрульні зв'язалися з мешканкою, що подала скаргу. Вона перебувала біля будинку на Березневій, 16Б і сказала, що переплутала нумерацію. Вимагала припинити всі ремонтні роботи, чере те що вони заважають їй відпочивати на лавочці біля будинку. Поводилася неадекватно.

Також за цією адресою надійшла скарга на припарковане авто однієї зі служб доставки.

В 13.36 надійшла скарга на п'яного чоловіка, який поводився неадекватно біля одного із закладів комплексу. Охорона заспокоїла його і попросила не псувати зелені насадження.

В 16.26 на КПП 4 дві жінки пробігли на територію під шлагбаумом - охорона піймала їх і вивела за територію

24.10

О 21.50 надійшов сигнал про те, що біля 15 корпусу ходить чоловік і смикає ручки машин. Патруль обійшов територію біля 7, 12, 13, 14, 15, 16 корпусів, але чоловіка, відповідного опису, не знайшов.

25.10

О 21.25 надійшло звернення про те, що в сквері між біля 3 корпусу сидить галаслива компанія. Але при наближенні патруля присутні розійшлися.

26.10

Біля будинку на вул. Березневій, 16 газель припаркувалася в пішохідній зоні навпроти 1 парадного. О 10.15 патрульні провели бесіду з водієм, після чого він виїхав з території. Аналогічна ситуація сталася пізніше біля 3 парадного.

О 18.00 надійшла інформація про те, що на територію через КПП прорвався чоловік, ключів СКД у нього не було, заявку теж для цього гостя не робили. Після того, як він грубо розмовляв з охороною на КПП, яка відмовлялася його пропускати, відштовхнув охоронця і забіг в комплекс. Охорона повідомила про те, що трапилося, патрульним. 2 патруля затримали чоловіка біля Академії А +. Чоловік вже був з дитиною, на контакт з патрульними не йшов, поводився агресивно, імовірно перебував під дією психотропних речовин. Його провели за територію.

Новини

Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)
Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)

Шановні власники квартир та мешканці ЖК Комфорт Таун!
 
Згідно з Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року тариф на електричну енергію в Україні з 01.06.2023 року збільшується більш ніж на 57% до 2,64 грн/кВт (посилання на сайт Кабінету міністрів України:
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-postanovy-kabinetu-ministriv-ukrainy-vid-5-chervnia-2019-r-s455-300523
 
Внаслідок цих змін керуюча компанія змушена здійснити коригування вартості обслуговування, починаючи з 01.06.2023 року.
 
Звертаємо увагу, що в структурі послуг коригуються тільки витрати на електроенергію для ліфтів та місць загального користування.
 
Інші складові витрат на обслуговування залишаються без змін!
 
Таким чином:
Для всіх квартир вище 1 поверху розмір оплати за місяць становить: 13,70 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 13,20 грн/м2
 
Для квартир 1 поверху розмір оплати за місяць становить - 12,33 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 11,88 грн/м2
 
Нагадуємо, що керуюча компанія не є органом, що призначає та/або встановлює вартість електроенергії. 
 
Ми розуміємо, що подорожчання послуг може бути обтяжливим для мешканців, водночас, враховуючи збільшення тарифу на електроенергію, ми вимушені змінити розмір вартості обслуговування, щоб і надалі забезпечувати якісне надання послуг.
 
Дякуємо вам за розуміння.
 
З повагою,
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу
Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу

Шановні  власники та користувачі паркінгу ЖК Комфорт Таун!
 
Вартість послуги з обслуговування (утримання) паркінгу не змінювалася починаючі з 2012 року.
Ми робили усе задля стримування підвищення вартості послуг.  
 
Враховуючи зростання витрат на матеріали та енергоносії за останні 10 років, а також різке здорожчання електричної енергії з 01.06.2023 року, передбачене Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року, керуюча компанія вимушена здійснити коригування вартості  послуг з обслуговування (утримання) паркінгів в ЖК «Комфорт Таун».
 
З огляду на вказане, повідомляємо, що вартість послуги з обслуговування (утримання) одного паркінгу з червня 2023 року становить  – 390 грн/міс.
 
На жаль, підвищення вартості напряму залежить від економічних факторів, що відбуваються у нашій країні.
Ми сподіваємось на ваше розуміння та належну оплату послуг.
 
 
З повагою
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Завантажте наш додаток