Мобільний додаток та оновлений сайт КК "Комфорт-Таун"

Опубліковано: 25.09.2019
Мобільний додаток та оновлений сайт КК "Комфорт-Таун"

Керуюча компанія «Комфорт-Таун» рада повідомити про створення мобільного додатку, завдяки якому можна залишати заявки до керуючої компанії та на охорону, стежити за новинами в житті комплексу, отримувати квитанції і багато іншого.

Завантажуйте версію для IOS за посиланням https://apps.apple.com/ua/app/comfort-town/id1471654387 , версію для Android за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.comfort_town.kt

Також був оновлений сайт comfort-town.com.ua. До чинних функцій були додані нові, змінена структура особистого кабінету. Звертаємо вашу увагу, що буде і далі проводитися поетапне впровадження оновлень як на сайті, так і в мобільному додатку.

Всі інші мобільні додатки, які не є офіційними продуктами керуючої компанії «Комфорт-Таун», після оновлення сайту припинять роботу. Наполегливо рекомендуємо користуватися тільки офіційним додатком, щоб забезпечити збереження ваших даних і використовувати всі переваги наших ресурсів.

Які функції доступні зараз:

• У мобільному додатку, як і на сайті, можна залишати заявки на охорону, в керуючу компанію. Також доступні квитанції і ваші особисті дані (інформація про площу вашої квартири, зареєстрованих телефонних номерах, автомобілях, адресах електронної пошти).

• Власники квартир можуть самостійно редагувати номери мобільних телефонів і автомобілів в особистому кабінеті. Поки це можливо зробити тільки в особистому кабінеті на сайті. Зміна електронної пошти здійснюється тільки в офісі КК при пред'явленні документів, що засвідчують особу.

• Тепер на сайті доступна функція призначення власного пароля. Авторизуватись також можливо за допомогою того логіна і пароля, яким ви користувалися до цього. Але, якщо ви хочете змінити ваш пароль в цілях безпеки або на більш зручний для вас, тепер ця функція доступна. Для підтвердження буде використовуватися адреса вашої електронної пошти, на яку ви отримуєте квитанції від керуючої компанії «Комфорт-Таун». Новий пароль буде доступний тільки вам. Керуюча компанія не буде його знати. Тому в разі, якщо ви забули пароль, скористайтеся функцією відновлення пароля. Змінити пароль наразі можна тільки на сайті comfort-town.com.ua. У квитанціях логін і пароль більше не відображатиметься.

• Зручна новинка для тих, хто має у власності кілька квартир. Тепер у вашому особистому кабінеті будуть відображатися дані по всім вашим об'єктам, що знаходяться в обслуговуванні керуючої компанії «Комфорт-Таун». Не потрібно вводити окремий логін і пароль для кожного об'єкта. На вашу електронну пошту прийде лист із зазначенням єдиного логіна для входу. Ви також зможете змінити пароль після авторизації на сайті.

• В особистому кабінеті на сайті впроваджена функція призначення орендаря. Це зручно в тому випадку, якщо ви здаєте квартиру в оренду. В особистому кабінеті можна створити орендаря - самостійно внести його електронну пошту, номер телефону і машини, ім'я. Також є можливість дозволити доступ до перегляду квитанцій. При цьому орендар не зможе бачити особисту інформацію власника квартири, не зможе самостійно змінювати внесені власником дані. Але у нього з'явиться можливість формувати заявки на охорону і в керуючу компанію. При зміні орендаря його профіль видаляється власником і призначається новий.

Які функції будуть впроваджені в майбутньому:

• Оплата комунальних рахунків як на сайті компанії, так і через мобільний додаток. Оплатити можна буде не тільки послуги керуючої компанії, але і зробити інші комунальні платежі - провести оплату за воду, електрику, опалення. Це зручно, швидко і надійно.

• Нагадування про повірку лічильників. Кожен користувач зможе внести дані з паспортів лічильників, щоб завчасно отримати повідомлення про необхідність перевірки.

• Буде впроваджена функція голосування. З її допомогою можна буде вивчити думку мешканців комплексу, проводити опитування і голосування за темами, що стосуються життя комплексу.

• Відправлення push-повідомлень дозволить оперативно отримувати інформацію від КК.

• І ще кілька приємних сюрпризів, які зараз знаходяться в розробці.

 

Про впровадження нововведень ми будемо сповіщати додатково.

Якщо у вас виникнуть питання щодо роботи мобільного додатка або сайту, пишіть нам на електронну пошту support@comfort-town.com.ua

Новини

Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)
Повідомлення про коригування вартості обслуговування (електроенергія для ліфтів та МЗК)

Шановні власники квартир та мешканці ЖК Комфорт Таун!
 
Згідно з Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року тариф на електричну енергію в Україні з 01.06.2023 року збільшується більш ніж на 57% до 2,64 грн/кВт (посилання на сайт Кабінету міністрів України:
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-postanovy-kabinetu-ministriv-ukrainy-vid-5-chervnia-2019-r-s455-300523
 
Внаслідок цих змін керуюча компанія змушена здійснити коригування вартості обслуговування, починаючи з 01.06.2023 року.
 
Звертаємо увагу, що в структурі послуг коригуються тільки витрати на електроенергію для ліфтів та місць загального користування.
 
Інші складові витрат на обслуговування залишаються без змін!
 
Таким чином:
Для всіх квартир вище 1 поверху розмір оплати за місяць становить: 13,70 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 13,20 грн/м2
 
Для квартир 1 поверху розмір оплати за місяць становить - 12,33 грн/м2
*спеціальні умови при оплаті до 20 числа місяця надходження квитанції – 11,88 грн/м2
 
Нагадуємо, що керуюча компанія не є органом, що призначає та/або встановлює вартість електроенергії. 
 
Ми розуміємо, що подорожчання послуг може бути обтяжливим для мешканців, водночас, враховуючи збільшення тарифу на електроенергію, ми вимушені змінити розмір вартості обслуговування, щоб і надалі забезпечувати якісне надання послуг.
 
Дякуємо вам за розуміння.
 
З повагою,
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу
Повідомлення про коригування вартості послуг з обслуговування (утримання) паркінгу

Шановні  власники та користувачі паркінгу ЖК Комфорт Таун!
 
Вартість послуги з обслуговування (утримання) паркінгу не змінювалася починаючі з 2012 року.
Ми робили усе задля стримування підвищення вартості послуг.  
 
Враховуючи зростання витрат на матеріали та енергоносії за останні 10 років, а також різке здорожчання електричної енергії з 01.06.2023 року, передбачене Постановою КМУ №544 від 30.05.2023 року, керуюча компанія вимушена здійснити коригування вартості  послуг з обслуговування (утримання) паркінгів в ЖК «Комфорт Таун».
 
З огляду на вказане, повідомляємо, що вартість послуги з обслуговування (утримання) одного паркінгу з червня 2023 року становить  – 390 грн/міс.
 
На жаль, підвищення вартості напряму залежить від економічних факторів, що відбуваються у нашій країні.
Ми сподіваємось на ваше розуміння та належну оплату послуг.
 
 
З повагою
Команда ТОВ «Комфорт-Таун»

Завантажте наш додаток